Szanowni Państwo, przedstawiamy naszego KANDYDATA  w wyborach 2018r. NASZ KANDYDAT TO:

ZADANIE 244 Budżetu Obywatelskiego Województwa Łódzkiego.

Głosujcie w sobotę i niedzielę na Naszego KANDYDATA. Jeszcze tylko do poniedziałku (22 października) przyjmowane są głosy na kartach papierowych. Do końca miesiąca głosować można on-line. Przypominamy – nasz projekt „Zadbaj o swoje zdrowie” bierze udział w głosowaniu, od którego zależy czy będzie on skierowany do realizacji. Specjalistyczny Szpital Onkologiczny w Tomaszowie Mazowieckim będzie wykonawcą badań, natomiast jego odbiorcami będą Pacjenci, czyli Mieszkańcy Subregionu Wschodniego Województwa Łódzkiego.

Szanowni Państwo, popierając nasz projekt, popieracie profilaktykę zdrowotną dla SIEBIE!

Celem projektu jest zapewnienie dostępu do badań profilaktycznych mieszkańcom powiatu tomaszowskiego i okolicznych powiatów oraz wzrost świadomości społecznej związanej z chorobami nowotworowymi. Zadania zaplanowane w ramach projektu skupiają się na terenach mniej zurbanizowanych, jednak mają zarazem charakter ponadlokalny, bo obejmują kilka powiatów. W okresie od marca do listopada 2019 prowadzona będzie kampania informacyjno-edukacyjna w lokalnych mediach i realizowane będą badania profilaktyczne w kierunku wczesnego wykrywania nowotworów: – marzec/kwiecień – miesiące profilaktyki raka gruczołu krokowego, – maj/czerwiec – miesiące profilaktyki raka szyjki macicy, – lipiec/sierpień – miesiące profilaktyki raka płuc, – wrzesień/październik – miesiące profilaktyki raka skóry, – listopad – miesiąc profilaktyki raka jelita grubego.

Szczegóły dotyczące głosowania znajdują się na stronie Budżetu Obywatelskiego

Nasz projekt to: ZADANIE nr 244!

UWAGA, UWAGA! Ci z Państwa, którzy zdecydują się na oddanie głosu w formie „papierowej” – przypominamy, karty będą przyjmowane TYLKO do poniedziałku 22 października 2018r.

Aby głos był ważny.

Można je wrzucić do urny wystawionej w siedzibie Starostwa Powiatowego w Tomaszowie Mazowieckim w godzinach pracy Urzędu lub dostarczyć do Naszego Szpitala NU-MED w poniedziałek 22 października, , do godz. 15:00!!!