44 786 81 49 kontakt@fundacjanumed.pl Pn. - Pt: 8.00-16.00

Jak zgłosić się do projektu TCUS?

Wsparcie w ramach projektu kierujemy do osób niesamodzielnych zamieszkałych na terenie powiatu tomaszowskiego, które ze względu na wiek, stan zdrowia lub niepełnosprawność wymagają opieki lub wsparcia w związku z niemożliwością samodzielnego wykonywania co najmniej jednej z podstawowych czynności dnia codziennego. Pomoc jest ukierunkowana na seniorów, w szczególności pacjentów onkologicznych oraz osoby z niepełnosprawnościami.

Działania pomocowe Fundacji NU-MED polegają na realizacji usług opiekuńczych, które są świadczone w miejscu zamieszkania Podopiecznych. Świadczenia te obejmują m. in. pomoc w zaspokajaniu codziennych potrzeb życiowych, opiekę higieniczną, pielęgnację zaleconą przez lekarza, zapewnienie kontaktów z otoczeniem.

Fundacja oferuje również wsparcie dla osób sprawujących opiekę nad osobami chorymi czy niepełnosprawnymi. Mogą one skorzystać z warsztatów poszerzających ich wiedzę i wspierających ich w trudnym zadaniu, jakim jest opieka nad chorymi.

Wypełnij FORMULARZ REKRUTACYJNY. tu FORMULARZ

Wypełniony formularz należy dostarczyć do siedziby Fundacji NU-MED

(ul. Jana Pawła II nr 35, 97-200 Tomaszów Mazowiecki)

lub przesłać na adres kontakt@fundacjanumed.pl.

Regulamin Projektu TCUS. tu REGULAMIN

WordPress Theme built by Shufflehound.

Strona przygotowana w ramach projektu „Ośrodek Wsparcia Ekonomii Społecznej Centrum KLUCZ”

PRYWATNOŚĆ